Monday, April 11, 2016

Kuih Kapit Rangup dan Sedap Dengan Inti Coklat dan Peanut Butter

Dengan Bismillah,
As Salam dan Salam Sejahtera kepada semua readers Blog,
Kuih Kapit Rangup dan Sedap Dengan Inti Coklat dan Peanut Butter-Alhamdulillah.Syukur betul bila di anugerahkan peluang terbaik dapat rasa sendiri kuih kapit paling rangup idaman malaya.haha.Kali ini lebih istimewa sebab saya dapat rasa dan nikmati kuih kapit siap dengan inti coklat dan peanut butter.walaweh.sodap aihh.
Kuih Kapit Crunchy JDT-jenama kuih kapit terbaik dalam pasaran:)

Sebenarnya ini bukanlah kali pertama saya makan kuih kapit rangup yang sedap.Mak mertua saya sendiri memang pakar buat kuih kapit ni.Orang kampung cakap, kira pejam mata pun boleh siaplah kuih kapit ni.

Walaupun pembuatannya sedikit cerewet dan perlukan kesabaran yang tinggi, tapi hasilnya memang tak boleh dipertikaikan.Kuih kapit ni kira feveret saya time kecik-kecik dulu.Ada juga orang panggil ni kuih sepit sebab time membuatnya kuih ni memang kena sepit dek acuannya, kemudian barulah dimasukkan dalam kuali.haha.

Tak kisah mana-manapun, janji sodap!

Kuih Kapit Rangup dan Sedap Dengan Inti Coklat dan Peanut Butter
Orait, memandangkan saya ni memang taste bab makan agak tinggi, sebab tu saya berani recomended kuih kapit rangup ni dekat sesiapa yang mahu merasa atau menikmatinya.

Kebanyakan kuih kapit ni memang rangup sampai jadi rapuh.Tambah-tambah kalau kita baru gigit sikit, dia terus bersepah kat lantai kan.Tapi kuih kapit rangup yang saya dah rasa dan makan ni, rangup tapi tak mudah rapuh gitu.Ha, nampak tu, keistimewaan kuih kapit rangup ni.

Kuih Kapit rangup dengan inti coklat.Inti coklat dia ni ekau tengok pun dah rasa
nak meletup mulut tu kan.Iya, coklat cair di mulut beb:)

Ni saja nak bagi korang supaya tak tahan dengan saja melihatnya.
Pastikan beli dulu baru tahu keenakan dan kerangupannya macam mana.haha.

Dah macam kembar siam nengoknya kan.
Boleh pilih atau anda terpaksa pilih kedua-duanya.:)

Haa..nampak tak intinya tu.Memang puas hati.Mana nak dapat kuih 
kapit dengan inti coklat atau peanut yang penuh macam ni.huhai.

Saja bikin panas ni.Akhkak bagi close up lagi kuih kapit ni.
Takpelah, tengok gambar dululah ya.Karang boleh ambik order dengan akhkak..:)

Gabungan rasa kuih kapit dengan peanut butter ni memang ngam.
Bayangkan kuih kapit yang rangup tu masuk dalam mulut ekau bersama cairan 
peanut butter yang nyaman.wallah..

Cara Dapatkan atau Tempahan Kuih Kapit Coklat dan Peanut Butter
Orait, nampak dah tu yang angkat tangan nak tanya akhkak kan, nak order macam mana.Boleh ke buat delivery? berapa harganya sebalang kuih kapit tu.Ha, kira banyaklah lagi kemusykilan agama tu nak tanya.haha.

Sonang je dik oii.Kalau nak tempah atau order kuih kapit rangup tak hengat ni, boleh ambik no telefon ni.

Order atau Tempahan Kuih Kapit Rangup dan Sedap
Boleh Call/ pm/wassap 
012 7878386 -Kak Syam
012 2765595- Abang Hadi

Kami juga buat delivery (COD) percuma ke area Selayang, Gombak, Batu Caves dan kawasan sekitarnya.

Harga sebalang RM22.

Setakat ini, harga kami antara yang sangat berpatutan di pasaran.Kepuasan anda terhadap kualiti produk kami itulah yang kami utamakan.InsyaAllah.

Kebanyakan pelanggan kami sangat berpuas hati dengan kerangupan dan keenakan kuih kapit ini dan mereka akui "terpaksa" habiskan sebalang kuih kapit ini hanya dalam satu hari sahaja!Bagaimana pula dengan anda? Mahu mencubanya? Tempah sekarang sebelum kami kehabisan stok!

Segera call /pm/atau wassap kami di
nombor 012 7878386 ( Kak Syam)
/ 012 2765595 ( Abang Hadi)


Kuih Kapit rangup dan sedap dengan 
inti coklat dan peanut butter-


Jemput Like Page Kuih Kapit Crunchy JDT Kami supaya anda boleh dapatkan info terbaru kuih kapit sedap dan rangup hanya dari kami:)-Boleh terus ke Page Kuih Kapit kami dengan klik pic di bawah.

Terima kasih menjadi pelanggan setia kami dengan hanya memilih trusted brand kuih kapit dalam pasaran iaitu #KUIHKAPITCRUNCHYJDT-Semoga sokongan anda semua dapat memantapkan lagi motivasi dan usaha-usaha kami dalam perniagaan ini, dan sila SHARE keenakan kuih kapit kami kepada sahabat handai dan saudara mara anda semua-Terima kasih:)

PENGUMUMAN :
Mulai Mei 2017, kami telah menaikkan harga retail bagi kuih kapit crunchy JDT kami memandangkan kenaikan kos harga borong yang telah ditetapkan oleh pengilang. Harga baru kami ialah RM23 sebalang dengan kuantiti 36-38 pcs.Boleh rujuk Page #kuihkapitcrunchyJDT untuk info lanjut. 

SILA KLIK PAGE KUIH KAPIT CRUNCHY JDT UNTUK MENDAPATKAN INFO TERKINI TENTANG HARGA BARU KAMI-




RANDOM POST :

4 comments:

  1. assalam... kalau yang kosong je, ade jual tak? kalau jual, berapa harga dia??

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkmslam En.Mohammad, terima kasih hubungi kami.kami ada juga jual kuih kapit kosong dengan harga rm15 satu bekas.Boleh wassap kami untuk details 012 7878386-tq

      Delete
  2. sebalang tu brp keping/biji kuih kapit ya? @ kira pakai berat balang tu? tq

    ReplyDelete
  3. ade resepi kuih kapit bila mengunakan mesin elektrik jenama takada.

    ReplyDelete

Sila kongsi Komen anda disini dan terima kasih atas kesudian singgah membaca post dalam blog ini- Semoga ada manfaatnya kepada anda semua:)